Miks peaks see eriline olema, kui iga eestlase suvi möödub šašlõkki ja vorstikesi sussutades? Rahvasuu räägib, et Siga La Vacas pakutav grilltoit ei ole võrreldav millegi muu kui ainult selle paiga omaniku ja chefi Simon Derivi (42) kunsttükkidega. Püüan unustada viimase enda grillitud lihakäntsaka maitse.
Simon on argentiinlane ja pani oma esimese ribitüki grillile 9-aastasena. Sama palju aastaid on ta Eestis elanud.
“Jah, Argentiinas õpitakse grillima juba väga varakult,” lausub Simon. “Mind lummas elav tuli, kõik see… Sõpradele hakkasin grillima 14-aastasena. Nii et olen seda teinud palju aastaid, ning kui tulin siia, siis paljud inimesed olid mu grillimisest huvitatud ja hakkasin ka siin sellega tegelema.”
See lugu on Geeniuse ja PRO tellijatele.
Logi sisse või vormista tellimus
- Ligipääs seitsme Geeniuse portaali kõikidele artiklitele.
- Ajakirjade Autoleht, Autoleht Ekstra ja Digi artiklite lugemisõigus veebis.
Tellija andmed
Soovid maksta arvega, teha hulgitellimuse või otsid teistsugust tellimust? Kõik tellimisvõimalused leiad siit.